Cetyl Palmitate
Cetyl Palamitate je přirozeně vyskytující se složkou rostlinného nebo živočišného původu. Je tedy složkou přírodní, která nikterak nezatěžuje životní prostředí.
 
Pro účely kosmetiky je většinou získáván z rostlinných zdrojů. Lze jej vyrábět synteticky. Jedná se o mastnou kyselinu bílé krystalické nebo voskovité formy.
 
U kosmetických přípravků se používá pro hydrataci, zjemnění a vyhlazení pokožky. Zabraňuje jejímu vysušení.
U některých produktů se používá jako emulgátor a zahušťovadlo. Zároveň se používá u dekorativní kosmetiky jako její podklad.
 
Jedná se o bezpečnou složku bez nežádoucích účinky na pokožku a zdraví.
 
Synonyma
HEXADECANOIC ACID, HEXADECYL ESTER; HEXADECYL ESTER HEXADECANOIC ACID; HEXADECYL PALMITATE; N-HEXADECYL HEXADECANOATE; PALMITYL PALMITATE; CETIN; HEXADECANOIC ACID, HEXADECYL ESTER; HEXADECYL PALMITATE; PALMITYL PALMITATE; STANDAMUL 1616
ProduktyCetyl Palmitate najdete např. v těchto produktech
Tělový krém s hořčíkem, melatoninem a MSM 200 ml

Tělový krém s hořčíkem, melatoninem a MSM 200 ml

Balení: 200 ml
Výrobce: ŐsiMagnesium
Spánek - uvolnění - pokožka - ztuhlá...
622 Kč
Koupit
Chcete stránku vytisknout?
Skrýt před tiskem nějaké části stránky.
Vytisknout celou stránku tak, jak ji vidíte.
(tento box nebude vytištěn)
Úprava stránky před tiskem
Najeďte myší na nějaký obsah na stránce, zobrazí se červený obdélník. Kliknutím na něj obsah skryjete. Poté stiskněte tlačítko 'Vytisknout'.