Zelené potraviny - když je jídlo naším lékem

Zelené potraviny - když je jídlo naším lékem

V této knize Zelené potraviny - když je jídlo naším lékem si můžete přečíst mnoho poutavých informacích nejen všeobecně o zelených potravinách, ale také o konkrétních druzích těchto zelených potravin.
 
Najdete zde informace o řase Chlorelle, Zeleném ječmeni, řase Spirulině a mnoho dalších.

Skladem

118 Kč s DPH

ks

Data vložená do tohoto formuláře jsou přísně důvěrná. Vyplněním a odesláním souhlasíte se zpracováním vložených údajů.
 
V rámci nového nařízení EU - GDPR nám poskytujete citlivé informace o vašem zdravotním stavu, což vyžaduje váš vědomý souhlas se zpracováním těchto údajů.
 
Abyste věděli s čím souhlasíte, zde je popis jak takové zpracování u nás probíhá. Formulář přijde na email Mgr. Jany Kubíčkové. Tam je do doby, než na něj odpoví a ihned poté je vymazán. Vzhledem k tomu, že odpovídá z emailu, zůstává viset v odeslané poště. Na vaši žádost jej odtamtud můžeme kdykoliv vymazat. Automaticky to však neděláme. Doručená data jsou nějakou dobu také v systému eshopu, odkud jsou pravidelně vymazávána - automaticky. Nemáme jakýkoliv zájem tyto informace schraňovat.
Více o ochraně osobních údajů na tomto eshopu najdete ZDE.
 
Pokud se vám po přečtení všech těchto nutných formalit nepřitížilo, pošlete nám váš dotaz. 
 
Dříve jsme dotazy a odpovědi po souhlasu zveřejňovali, aby byli přístupné i ostatním (dost často se opakují). To však již dělat nemůžeme. To ale nevadí, to nejdůležitější tam již je z dob před GDPR. 
 *
 *
 *
Další souhlasy či nesouhlasy
Políčka s hvězdičkou jsou povinná.

Popis

Mladá pšenice - Mladý ječmen - Alfalfa - Spirulina - Chlorela - Mořské řasy - Zelenina
 
Zelené potraviny neboli výhonky z obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deodorační účinky, ale také většinu nezbytných vitamínů a minerálů, esenciální aminokyseliny, aktivní enzymy a další živiny v ideálních vzájemných poměrech. Díky tomu se vyznačují zcela unikátními účinky na lidské zdraví.
 
Kniha Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem přináší obsáhlý, ale čtivý přehled vědecky potvrzených účinků nejznámějších zelených potravin: mladé pšenice, mladého ječmene, alfalfy, spiruliny, chlorely, mořských řas i vybraných druhů zeleniny. Dozvíte se v ní i to, jak zelené potraviny užívat při konkrétních zdravotních potížích, jak je pěstovat a zpracovávat, jak se vyznat v nabídce potravních doplňků a řadu dalších informací.
 
V naší nabídce naleznete  Chlorellu, Mladý ječmen, Spirulinu a Vojtěšku - Alfalfa
Velikost balení
113 stran - vazba brožovaná, autor: Maria Dallen,
Značka
Knihy
kniha Zelené potraviny

Zelené potraviny - když je jídlo naším lékem

118 Kč s DPH Skladem

ks

Můžete doplnit o